Samozřejmě je to nepostradatelný pomocník v domácnostech, kde jsou malé děti. Vylité kakao, ovocná šťáva na běžném ubruse je vždy problém a práce navíc. Venku při zahradním grilování hlídat, aby mastnota z buřtíků neskončila tam, kde nemá, proč? Stůl od poničení ochráníme v pohodě, právě PVC ubrusem. Nebo schováme opotřebovaný plastový stůl, na kterém zub času taky hlodal.

Určitě si nedovedete představit, jak by se udržovaly stoly třeba v závodní jídelně, nebo školní jídelně. S PVC ubrusem stačí voda, saponát a hadr. Pár tahů a je připraveno pro dalšího strávníka. Tam všude má tento ubrus své opodstatnění. Navíc dnes návrháři desénů opustili typické „babičkovské“ vzory a můžete si koupit ubrusovinu, která má šmrnc a dopasujete ji do interiéru moderní kuchyně, nebo jídelny.

Do tohoto bodu je to jasné a ubrus slouží jako ubrus, ale s čím přišly naše vynalézavé zákaznice?

Jedna pravidelně chodí a k ubrusu si vždy vezme nějaký ten metr navíc a ubrusovinu vkládá do polic a šuplíků, místo voskového papíru. Má to tak ráda, vnitřek kuchyňské linky ji ladí s ubrusem a zrychluje si úklid. Také dává PVC ubrus do polic ve sklepě. Jednou za čas vytře, a po čase vymění a vše má jako ze škatulky. Nebudeme zapírat, máme rádi, když přijde a nakoupí, dokonce jsme kvůli ní vzali vzor kostek, který od nás má i na závěsu.

Zákaznice pejskařka kupuje pravidelně 2 metry PVC ubrusoviny.  Má dva hafany, prý Knírače velké. Rádi jezdí ven do přírody a za každého počasí. Kdo psa má ví, že stejně jako dítěti nevysvětlíte že voda, bláto, sníh, tráva a hlína špiní. Přehodí přes sedačku v autě, nebo v kufru PVC ubrusovinu, doma vyndá, ostříká vapkou a auto má, jak říká v pohodě a neřeší drahé potahy do auta na psy. Jo, české ženy jsou praktické a šikovné. PVC ubrusovinu složí do malého čtverečku který má vždy v kufru.

Další švadlenka, která nás překvapila svým využitím PVC, byla paní, která si proklatě ráda šije různé kabele, kabelky a taštičky. Chtěla si vyrobit super piknikovou tašku, kterou objevila někde na internetu. Její vize ale byla, aby taška šla lehce udržovat vevnitř a vytřít. Tašku tedy ušila z naší látky Oxford, vnitřek zpevnila tenkým molitanem a všila velkým stehem vnitřní stranu z PVC. (Nemusíte se prý bát, netrhá se a drží dobře.) Má teď jak říká, přesně to, co chtěla. Když se při přenášení jídla něco pobryndá, vytře a má radost z toho, že si vše vytvořila sama.

Máte také nějaký príma tip? Podělte se s námi! My rádi oceníme i váš nápad, třeba slevovým kuponem na nakup právě PVC ubrusu.